De firebenede

Forargelsen er til at fornemme når man fortæller at man bor sammen med to sorte piger! Et lettelsens suk lyder når lytteren så erfarer at det drejer sig om tævehunde af racen field trail cocker spaniel.

Omkring 2003 flyttede Bracken ind. På det tidspunkt var hun grundtrænet til jagt og var ca. 1 1/2 år.

Bracken har født fire kuld på 7-8 hvalpe. Fra det første og sidste kuld beholdt jeg to tæver, henholdsvis Carrie og Jazz.

I en periode bestod hundeholdet også af hanhunden Bruno som jeg købte tilbage. Selvom han var en fantastisk hund blev det lidt for meget med fire hunde samtidig – så han blev senere solgt videre.

Det to gamle hunde: Bracken og Carrie er begge med 14 år på bagen flyttet ind i hundehimlen.

Nu består hundeholdet af Jazz og Fly. Jazz er efterhånden blevet en ældre dame men skal nu tåle en lille ballademager i form af af Fly som er født 15. september 2020.

Fly er lille af type og består kun af knogler og muskler. Der er et vist slægtsskab mellem Jazz og Fly da Jazz’s far også er tipoldefar til Fly.

Ft. cocker spanielen er rendyrkede jagtmaskiner med en medfødt passion for jagt. Når så de kommer hjem i stuen er de regulære skødehunde. Sociale og konstant kontaktsøgende.